IKKE FORNØYD: Serena Williams (t.h) synes hun er for muskuløs. Her ler hun under en kamp med søsteren Venus. Foto: REUTERS/Shannon Stapleton
IKKE FORNØYD: Serena Williams (t.h) synes hun er for muskuløs. Her ler hun under en kamp med søsteren Venus. Foto: REUTERS/Shannon StapletonVis mer

Serena klager over tykke armer

Vil være som Michelle Obama.

Tennisstjernen Serena Williams er nærtakende når det gjelder sine armer som hun synes er for tykke.

Williams, som har sin egen kleskolleksjon og hudpleieartikler, sliter med å finne klær hun kan ta seg godt ut i og skulle ønske hun var like slank som USAs førstedame Michelle Obama.

- Jeg synes at lårene mine er for tykke. Men også armene. Jeg synes de er for muskuløse. Jeg er nærtakende når det gjelder armene mine. Jeg vet at det er in nå med slanke armer. Se på Michelle Obama. Hun har flotte armer og jeg synes det er fint at hun viser dem fram på den måten. Jeg elsker henne for det. Jeg sier: «Fortsett å gå med kjoler uten stropper!» sier hun til magasinet People.

Serena hare skrevet ned sine memoarer som har fått tittelen «On the Line», om sin tenniskarriere, at hun ble motedesigner og om drapet på hennes eldste søster Yetunde i 2003.

(NTB)