Serena løp etter telefontyv: - En seier for damene

Tok saken i egne hender.

STOPPET TYV: Tennisstjernen Serena Williams innhentet og stoppet en mann som prøvde å stjele mobiltelefonen hennes. Nå beskriver hun seg som en superhelt. Foto:  EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
STOPPET TYV: Tennisstjernen Serena Williams innhentet og stoppet en mann som prøvde å stjele mobiltelefonen hennes. Nå beskriver hun seg som en superhelt. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGAVis mer

Tennisstjernen Serena Williams innhentet og stoppet en mann som prøvde å stjele mobiltelefonen hennes. Nå beskriver hun seg som en superhelt.

Verdens suverent beste kvinnelige tennisspiller vant tre Grand Slam-turneringer i år og la på til 21 i karrieren. Hun har ikke spilt siden hun tapte semifinalen i US Open i september, men prestasjonen som later til å gjøre henne mest stolt sparte hun til november.

Mens hun spiste på en kinesisk restaurant, prøvde en mann å stikke av med mobiltelefonen hun hadde lagt fra seg.

- Uten å tenke hoppet jeg opp, fant veien mellom alle menneskene og tok opp jakten. Han begynte å løpe, men jeg var for rask. Jeg var over ham som et lyn, skriver hun i et innlegg på Facebook, ledsaget av et bilde av seg selv i Supergirl-drakt.

Rolig, men bestemt fikk hun tyven til å levere fra seg telefonen, og Williams lurer på om hun nå må endre sin status.

- Superhelt? Kanskje, eller HELL YEA! Jeg har farten, hoppene, kraften, kroppen, sexappellen, styrken, lederegenskapene og roen som skal til for å stå imot stormen, skriver hun og ber sine fans å gjøre som henne.

- Lytt alltid til din indre superhelt, kjemp for det som er rett, stå opp for det du tror på og vær en superhelt!

Williams forteller at hun fikk stående applaus da hun vendte tilbake til restauranten med telefonen sin.

- Jeg var stolt. Jeg viste alle mennene der at jeg kan ta igjen med bøller. Det var en seier for damene. Ikke vær redd for å ta utfordringer bare fordi du er dame. Vær ikke et offer, men en helt, oppfordret hun.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram