Serena med knusende finaleseier og vant over tolv millioner

I WTA-sluttspillet.

TRIUMF: Serena Williams kan glise etter finaleseieren mot Simona Halep i WTA-sluttspillet. Foto: AFP PHOTO /MOHD FYROL
TRIUMF: Serena Williams kan glise etter finaleseieren mot Simona Halep i WTA-sluttspillet. Foto: AFP PHOTO /MOHD FYROL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fire dager etter at hun måtte tåle sitt verste tap på 16 år var Serena Williams tilbake på topp med knusende finaleseier over Simona Halep i WTA-mesterskapet.

Det var Halep som i gruppespillet onsdag feide 33-åringen av banen med sjokksifrene 6-0, 6-2.

Ikke siden hun var 16 år hadde den amerikanske verdenseneren fått slik juling på tennisbanen. Søndag viste det seg at Halep hadde stukket hånden i et vepsebol. Williams viste temperamentet sitt da hun tidlig i lørdagens semifinale mot Caroline Wozniacki ødela racketen i frustrasjon over dårlig spill, men deretter brukte hun det til noe konstruktivt.

Etter å ha vendt kampen mot sin danske venninne gikk hun løs på Halep i finalen og utspilte henne nesten like fullstendig som hun selv ble utspilt onsdag. Etter 6-3 i første sett ble det 6-0 i det andre.

- Jeg ventet at hun skulle komme veldig tilbake. Hun var mer motivert og fokusert enn onsdag, og hun slo veldig hardt. Jeg regnet med det, for hun hadde studert spillet mitt og lagt en plan, sa Halep. Slappet av Det var faktisk rumeneren som fikk finalens første brudd, og hun ledet 2-1.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer