Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serena og Henin videre i Australian Open

Ustoppelige jenter.

Regjerende mester Serena Williams og verdensener Justine Henin tok seg begge videre til fjerde runde i Australian Open fredag.

Williams seiret 6-3, 6-4 over Victoria Azorenka.

- Jeg er ganske fornøyd. Forhåpentligvis blir jeg enda bedre utover i turneringen, sa den amerikanske tennisstjernen, som møter tsjekkiske Nicole Vaidisova i 5. runde.

Williams har en imponerende statistikk i Grand Slam-turneringen. Hun har vunnet 26 av 27 kamper siden 2003. Amerikaneren vant turneringen i 2003, 2005 og 2007, men ble slått ut i tredje runde av Daniela Hantuchova for to år siden.

Williams er igjen blant favorittene sammen med blant annet Justine Henin. Den belgiske verdenseneren tok sin 31. seier på rad med 7-5, 6-4 over Francesca Schiavone.

- Det var virkelig spennende, og jeg er glad jeg vant etter to sett. Hun har gitt meg trøbbel tidligere, så dette var en tøff kamp for meg, sa Henin.

Det siste tapet hennes kom i semifinalen mot Marion Bartoli i Wimbledon i fjor.

Henin vant Australian Open i 2004. Hun møter Hsieh Su-wei i 5. runde.

TO SETT OG VIDERE: Serena Williams har vunnet 26 av 27 kamper i Australian Open de fem siste årene. Foto: Scanpix/Epa
TO SETT OG VIDERE: Serena Williams har vunnet 26 av 27 kamper i Australian Open de fem siste årene. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Tredjeseedede Jelena Jankovic slo Virginie Razzano 6-2, 4-6, 6-1, mens russiske Maria Sjarapova tok seg enkelt av landskvinnen Jelena Vesnina med 6-3, 6-0.

(NTB-AP)

VERDENSENER: Justine Henin vinner og vinner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media