Serena slo Venus

I går kjempet søstrene Venus og Serena Williams om seieren i French Open og 5,5 millioner kroner. Denne gangen gikk Serena av med seieren.

- Dette er en drøm som går i oppfyllelse, jeg kan ikke tro det. Jeg har ventet så lenge på en Grand Slam-seier, sa Serena, som var tredjeseedet i tennisturneringen.

20-åringen fikk sin revansj etter finaletapet for søsteren i fjorårets US Open. Lørdag vant hun to strake sett, 7-5, 6-3, over mer meritterte Venus.

- Det er en bittersøt seier fordi den kom mot Venus.

Andreseedede Venus Williams gikk ikke tomhendt hjem etter tapet. Over 2,8 millioner kroner var andreplassen verdt.

Serena var den første av de to tennissøstrene til å vinne en Grand Slam-turnering da hun seiret i US Open i 1999. Siden har storesøster vært hakket vassere og er regjerende mester både i US Open og Wimbledon.

- Jeg er skuffet, men også glad fordi Serena vant. Jeg skal prøve å dele hennes glede, sa Venus, som i alle fall kan glede seg over å være på topp på verdensrankingen. Der er lillesøster fortsatt bak, på andreplass.

(NTB)

VINNERE:</B> Serena (til venstre) og og Venus Williams kjempet om den gjeveste prisen i French Open i dag. Serena gikk av med seieren.