Serena tvinges til å spise Wimbledon-mat

Forbud mot medbrakt.

MISFORNØYD VINNER: Amerikanske Serena Williams har vunnet Wimbledon-turneringen to ganger, men hun liker ikke matopplegget der. Foto: AFP
MISFORNØYD VINNER: Amerikanske Serena Williams har vunnet Wimbledon-turneringen to ganger, men hun liker ikke matopplegget der. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Serena Williams er rasende for ikke å få lov til å nyte medbrakt mat i Wimbledon-garderobene. Hun slakter en regel hun mener er meningsløs.

- Før jeg gikk på banen for spille første runde ble jeg gjort oppmerksom på regelen som sier at det er forbudt å spise medbrakt mat i garderobene. Dette er en regel som ikke gir noen mening, og derfor er jeg rasende, sier den amerikanske toppspilleren som har vunnet Wimbledon-turneringen to ganger.

Hun skriver på bloggen sin at spillerne blir tilbudt frukt og spesiell helsekost som ligger i garderobene, men å ta med mat fra utsiden er strengt forbudt.

- De mener vel at vi må gå til den spesielle spillerrestauranten for å spise. Det er bortkastet tid, og tiden min er dyrebar, sier Williams.

Johnny Perkins, en talsmann for arrangørene, sier at den regelen som har gjort Serena Williams sint og stresset, ikke er ny.

- Vi har hatt denne regelen i ti år. Den kom i stand for å beskytte spillerne, så de ikke skulle måtte skifte blant matavfall og innpakningspapir, sier han.

Perkins sier også at dette ikke bør være noe problem, for det er flere restauranter rundt banene, der spillerne kan spise utmerket mat. (NTB)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer