Serena Williams enkelt videre i Roland-Garros

Tok sin 28. seier på rad.

FORTSETTER SEIERSREKKEN: Serena Williams tok seg i ettermiddag enkelt til Roland-Garros-kvartfinale. Foto: EPA/IAN LANGSDON
FORTSETTER SEIERSREKKEN: Serena Williams tok seg i ettermiddag enkelt til Roland-Garros-kvartfinale. Foto: EPA/IAN LANGSDONVis mer

Serena Williams' seiersrekke fortsatte da den førsteseedede tok seg enkelt videre til kvartfinalen i Roland-Garros-turneringen søndag.

31-åringen fra USA nedsablet italienske Roberta Vinci 6-1, 6-3. Det var i realiteten kattens lek med musen i 70 minutter. Vinci ble etter hvert svært så rødmusset i fjeset.

Williams står etter dette med 28 seirer på rad. Det er den lengste sammenhengende seiersrekken hennes i karrieren.

Serena Williams har kun én seier i Roland Garros, og den kom helt tilbake i 2002. I kvartfinalen møter hun 2009-vinneren, russeren Svetlana Kuznetsova.

- Williams er verdens beste og spiller strålende tennis. Men jeg har tro på mitt eget spill, og også jeg kan ha gode dager, sa Kuznetsova, som er ranket som nummer 29 i verden.

Storfavoritten fra USA tar ingenting for gitt.

- Kuznetsova vant sist vi møttes her, og det vil ganske sikkert gi henne motivasjon. Hun har alt å vinne og ingenting å tape, sa Serena Williams.

Kuznetsova mistet siste halvdel av 2012-sesongen grunnet en kneskade.

(NTB)