Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serena Williams klar for Australian Open: - Kroppen føles fantastisk

Friskmeldt etter skade.

FRISKMELDT: Serena Williams har slitt med kneproblemer, men har nå bestemt seg for å spille årets første Grand Slam-turnering, Australian Open. Foto:  AFP PHOTO / Tony ASHBY
FRISKMELDT: Serena Williams har slitt med kneproblemer, men har nå bestemt seg for å spille årets første Grand Slam-turnering, Australian Open. Foto: AFP PHOTO / Tony ASHBY Vis mer

Serena Williams har slitt med kneproblemer, men har nå bestemt seg for å spille årets første Grand Slam-turnering, Australian Open.

Hun slet så mye med kneet at hun valgte å trekke seg fra Hopman Cup i forrige uke, men nå er hun altså tilbake for fullt.

- Kroppen min føles fantastisk akkurat nå. Derfor spiller jeg Australian Open, sier hun til avisen Herald Sun i Melbourne.

- Jeg skal ikke nekte for at det vonde kneet var et lite problem for meg, men den siste uken har jeg fått trent veldig bra, så jeg ser positivt på fortsettelsen av sesongen og den kommende storturneringen, legger hun til.

Den amerikanske toppspilleren er regjerende mester i Australia. Hun er også blant de mestvinnende tenniskvinner i historien. Hun er derfor ganske sikker på at hun har det som skal til for å ta en ny seier.

- Jo, jeg vet godt hva jeg skal gjøre både på og utenfor banen for å vinne store turneringer. Det er derfor jeg driver med dette, forteller hun

Australian Open starter kommende helg.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media