SEIRET: Serena Williams tok sin 49. tittel i dag. Foto: AP Photo/Mic Smith
SEIRET: Serena Williams tok sin 49. tittel i dag. Foto: AP Photo/Mic SmithVis mer

Serena Williams sikret sin 49. tittel

Vant i Charleston.

Serena Williams startet dårlig, men vendte kampen etter å ha kranglet med motspilleren og tok sin 49. WTA-turneringsseier i tennis.

Jelena Jankovic ble slått 3-6, 6-0, 6-2 i finalen i Charleston, og verdenseneren kunne dermed feire sin tredje tittel i år. Williams tok fram storspillet etter at hun tidlig i 2. sett anklaget Jankovic for å serve før hun var klar.

- Jeg er glad for å ha enda en tittel i beltet, og over å ha forsvart tittelen min her, sa Williams. Hun vant i Charleston for tredje gang. I semifinalen lørdag utklasset hun storesøster Venus.

Det gnistret til mellom spillerne da Jankovic skulle serve etter å ha vunnet første sett. Williams ropte «vent til jeg er klar». Da Jankovic uttrykte misnøye, ropte amerikaneren «ærlig talt, du har et problem».

Ved sidebytte klaget Jankovic til dommeren om at Williams får «særbehandling».

- Jeg var ikke klar, sa Williams da hun etter kampen fikk spørsmål om hendelsen.

- Selv viser jeg mine konkurrenter respekt. Jeg vet ikke om noen andre enn Venus som viser større respekt, hevdet hun.

Jankovic hadde vunnet fire av ni tidligere kamper mot Williams, men hun var sjanseløs etter krangelen. Williams vant 12 av kampens siste 14 games.

Serena Williams har nå vunnet 22 strake kamper på grus, og hun har vunnet sine 15 siste kamper i Charleston, der hun vant i 2008 og i fjor.

(NTB)