Serena Williams skal studere sjokktapet

- Jeg vet jeg kan bedre enn dette.

TOK EN FIN SKALP: Alize Cornet slo overraskende ut Serena Williams av Wimbledon.Foto: AFP  / CARL COURT / NTB Scanpix
TOK EN FIN SKALP: Alize Cornet slo overraskende ut Serena Williams av Wimbledon.Foto: AFP / CARL COURT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Verdensener Serena Williams ble overraskende slått ut av Wimbledon-turneringen i tennis av franske Alizé Cornet lørdag. Tennisstjernen skal studere hva som gikk galt.

Williams' miserable Grand Slam-sesong fortsetter. I Australian Open røk hun ut i åttedelsfinale. I Det åpne franske tennismesterskapet røk hun allerede i 2. runde. Tapet mot franske Cornet lørdag var i 3. runde av Wimbledon-turneringen.

- Jeg vet jeg kan bedre enn dette. Jeg vet at jeg har potensial til å være helt i toppen. Forhåpentligvis hjelper det meg til å beholde motivasjonen, sa Williams etter nederlaget ifølge Sky Sports.

- Jeg tror det er viktig at jeg studerer dette tapet. Akkurat nå aner jeg ikke hva jeg gjorde feil. Vanligvis vet jeg hva som har gått galt - for jeg vet hva jeg gjorde og hva jeg ikke gjorde. Jeg har et par ideer om hva som gikk galt, men denne kampen vil det være bra for meg om jeg går etter i sømmene. Jeg må finne ut hva jeg kan gjøre bedre, fortsatte verdenseneren.

Williams forsøker å se det positive i tapet, som kom mot en spiller som aldri tidligere har slått noen av de 20 beste i verden i en Grand Slam-turnering.

- Jeg har tapt slike kamper et par ganger. Det er litt gøy også, fordi da får jeg noe å jobbe med, sa Williams.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer