Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serena Williams tok sin femte Wimbledon-tittel

Radwanska måtte gi tapt.

FEMTE GANG: Serena Williams løfter Wimbledon-troféet for femte gang i karrieren. Foto: AP Photo / Kirsty Wigglesworth / NTB Scanpix
FEMTE GANG: Serena Williams løfter Wimbledon-troféet for femte gang i karrieren. Foto: AP Photo / Kirsty Wigglesworth / NTB Scanpix Vis mer

Tennisstjernen Serena Williams tok lørdag sin femte finaleseier i Wimbledon da polske Agnieszka Radwanska ble slått 6-1, 5-7, 6-2.

Det var amerikanerens 14. Grand Slam-seier i rekken. Den forrige kom også i Wimbledon-turneringen i 2010.

Williams fikk en forrykende start på finalen og sto fram med imponerende spill. Den kraftfulle 30-åringen brøt Radwanskas aller første serve i kampen og dominerte stort i første sett.

Så kom regnværet som stoppet finalen en liten stund, noe som virket å hjelpe Radwanska. Etter avbruddet begynte en utålmodig Williams å spille mer ustabilt, og den polske finalisten så sitt snitt med å vinne annet sett 7-5.

HER VINNER HUN: Serena Williams har akkurat slått ballen som sikret finaleseieren. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
HER VINNER HUN: Serena Williams har akkurat slått ballen som sikret finaleseieren. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

Williams fortsatte å slite helt til hun i tredje sett brøt Radwanska til stillingen 3-2. Derfra og ut vartet amerikaneren opp med gode server og sikret seieren.

Radwanska hadde sjansen til å bli den første polske vinneren av en Grand Slam-turnering. I så fall ville det blitt på hennes første forsøk.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling