Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serena Williams ute av Australian Open

Tittelforsvareren slått.

Serena Williams klarte ikke å forsvare fjorårets triumf i Australian Open. Amerikaneren ble slått ut i kvartfinalen av Jelena Jankovic i natt.

Serbiske Jankovic, som er tredjeseedet i turneringen, vant med overbevisende 6-3, 6-4.

- Det var en utrolig kamp. Jeg skjelver fortsatt. Jeg kom hit ut noen forventninger. Det føles utrolig å slå den regjerende mesteren og en mester som Serena. Det er ikke noe som skjer hver dag, sa Jankovic.

Det var første gang hun kom til semifinalen i Australian Open.

Regjerende mester Williams slet med serven og gjorde 36 upressede feil. Hun hadde ikke tapt et sett i sine fire siste kamper, men begynte å slite etter å ha vunnet kampens to første games.

Australian Open er imidlertid ikke over for Serena Williams. Hun skal spille kvartfinale i double sammen med søsteren Venus.

(NTB)

OVER OG UT: Serena Williams klarte ikke å forsvare Australian Open-seieren fra i fjor. I nattas kvartfinale ble hun slått ut. Foto: AP/Scanpix
OVER OG UT: Serena Williams klarte ikke å forsvare Australian Open-seieren fra i fjor. I nattas kvartfinale ble hun slått ut. Foto: AP/Scanpix Vis mer
SKADE: Jelena Jankovic måtte behandles for en skade underveis i kampen, men vant likevel.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media