Serena Williams vant sin første Grand Slam-kamp som mor

Serena Williams vant tirsdag sin første Grand Slam-kamp etter at hun ble mor i september i fjor. Hun tok seg videre i Roland-Garros mot Kristyna Pliskova.

SEIER: Serena Williams slo Krystina Pliskova i første runde i Roland-Garros tirsdag. Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino/NTB scanpix.
SEIER: Serena Williams slo Krystina Pliskova i første runde i Roland-Garros tirsdag. Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino/NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske 36-åringen med 23 Grand Slam-titler på merittlista åpnet mot Kristyna Pliskova fra Tsjekkia i 1. runde, og vant 7-6 (7-4), 6-4.

- Jeg har savnet dette så masse, sa Williams i sitt seiersintervju.

Dette var hennes første Grand Slam-opptreden siden Australian Open i 2017.

Selv om amerikaneren har et stykke til toppformen viste hun at hun er på god vei tilbake. Dette var hennes femte kamp i år, den første i en Grand Slam-turnering.

Williams hadde stått over turneringene i Madrid og Roma for å forberede seg best mulig til Roland-Garros, og det var tydelig at det kan ha vært et riktig valg. Ett krevende førstesett ble avsluttet med at Williams dro i land settet på tiebreak.

Den amerikanske stjernen har vunnet Roland-Garros tre ganger tidligere.

Sjarapova videre

På kvinnesiden avanserte også Maria Sjarapova på bekostning av nederlandske Richel Hogenkamp. Den russiske jenta vant 6-1, 4-6, 6-3.

Dette var Sjarapovas første kamp i Roland-Garros siden 2015. Russeren ble ikke gitt wildcard til turneringen i fjor, etter at hun returnerte fra dopingutestengelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer