Serena Williams viste klasse før US Open

Slo Ivanovic i finalen.

FÅ PROBLEMER: Serena Williams vant søndag tennisturneringen i Cincinnati for første gang. Hun hadde få problemer med å slå serbiske Ana Ivanovic i finalen. Foto: AP Photo / Al Behrman / NTB Scanpix
FÅ PROBLEMER: Serena Williams vant søndag tennisturneringen i Cincinnati for første gang. Hun hadde få problemer med å slå serbiske Ana Ivanovic i finalen. Foto: AP Photo / Al Behrman / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Serena Williams vant søndag tennisturneringen i Cincinnati for første gang. Hun hadde få problemer med å slå serbiske Ana Ivanovic i finalen.

Williams, som var toppseedet i turneringen, vant med settsifrene 6-4, 6-1. Hun virker å være i solid form før hun skal forsvare tittelen i US Open, som starter i slutten av måneden.

- Det er forbløffende at jeg endelig vant her, sa 32-åringen etter sin sjette deltakelse i turneringen. Tittelen var hennes 62. i karrieren.

Den amerikanske veteranen kom tregt i gang mot 9.-seedede Ivanovic, men slo for alvor til da hun først fikk det til å flyte. Det gjorde at Ivanovic aldri kunne true favoritten i kampen om seier.

- Det var en god uke. Ana spilte hardt og spilte veldig mange gode slag, sa Williams.

Søndagens tittel var den femte for sesongen for lillesøster Williams. Hun har tidligere vunnet i Stanford, Roma, Miami og Brisbane. 32-åringen var i finalen i Cincinnati også i fjor, men tapte da mot Viktoria Azarenka.

For Ivanovic betyr finaleplassen at hun er tilbake i topp 10 på WTA-rankingen etter fem års fravær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer