Serenas forfølger pågrepet igjen

En 34 år gammel tysker som har forfulgt tennisstjernen Serena Williams i lang tid, ble i går pågrepet mens han smugtittet på unge frøken Williams mens hun trente.

Tyskeren, som bor sammen med sin mor og far i Frankfurt i Tyskland, har blitt pågrepet en rekke ganger i nærheten av Serena Williams. Sist var under Wimbledon-turneringen i London i juli i sommer og før det under French Open i Paris.

Elsker Serena

Han har forklart amerikanske politi at han ikke er ute etter å skade den unge tennisstjernen.

- Jeg hater ikke Serena. Jeg elsker henne, jeg vil aldri finne på å skade henne, skal 34-åringen ha sagt til politiet ifølge nyhetsbyrået AP.

Kjent igjen på bilde

Det var en polititjenestemann som oppdaget tyskeren under turneringen i New York i helgen. Politiet var blitt alarmert om mannen, og det var delt ut bilder av tyskeren til politipatruljer. 34-åringen ble oppdaget da en politimann kjente han igjen fra bildet som var utdelt. Da satt tyskeren skjult bak et gjerde og fulgte med på Serena Williams mens hun trente inne på tennisarenaen der US Open arrangeres.

Reiser verden rundt

Tyskeren begynte å forfølge den ene av Williams-søstrene i fjor sommer. Ettersom tennisspillere reiser mye rundt i verden, har tyskeren gjort det samme for å være i nærheten av drømmespilleren sin. Han er blitt observert i land som Italia, USA, England, på tyske turneringer og i Frankrike.

Kledde av seg

En gang forsøkte han å få snakke med Serena Williams ved å oppsøke hotellet der hun bodde. Da han ble avvist begynte han å kle av seg i hotelresepsjonen. Tyskeren sitter nå i varetekt i USA, og det er uklart hva som vil skje med han videre. Han risikerer alt fra bøter til fengselsstraff eller utvisning fra landet.

<B>FOTFULGT: Nå er Serenas forfølger pågrepet igjen. Denne gang i USA. Han sier han elsker henne, og ikke vil skade tennisstjernen, men politiet tar ingen sjanser.