Serenas knock-out

Serena Williams feide Amelie Mauresmo av banen i finalen i Paris.

Serena Williams utklasset hjemmefavoritten Amelie Mauresmo i finalen i WTA-turneringen i Paris og er fortsatt ubeseiret på tennisbanen i år.

Å gå ubeseiret gjennom sesongen er faktisk målsettingen hennes i år.

- Etter at jeg vant French Open, Wimbledon og US Open i fjor, trengte jeg et høyere mål å strekke meg etter, så jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle tape en kamp, sa hun etter søndagens finale.

- Det er et sinnssykt mål, men vi får se hva som skjer.

Så langt har hun vunnet Australian Open og innendørsturneringen i Paris.

Lillesøster Williams tok sin aller første turneringsseier i samme turnering i 1999, også da ved å slå Mauresmo. Søndag brukte hun bare 64 minutter på å nedkjempe motstanderen og ta sin 21. tittel.

Mauresmo spilte sin første turnering etter fire måneders skadefravær, men virket fryktinngytende sterk da hun lørdag vant semifinalen mot Jelena Dementijeva uten å avgi et eneste game. Søndag var hun sjanseløs. Serena Williams slo vinnere nærmest etter forgodtbefinnende og vant 6-3, 6-2.

- Jeg har hatt en flott uke, men Serena var bare for god, sa Mauresmo.

- Det var ikke lett, for publikum ønsket at Amelie skulle vinne. Jeg måtte ta fram min beste tennis for å slå henne, trøstet Williams.

Etter seieren i Australian Open er Williams tittelforsvarer i samtlige fire Grand Slam-turneringer og tennisens ubestridte dronning.

(NTB-Reuters)

<B>VANT IGJEN: Serena Williams er ubeseiret i år.