Serenas revansj

På sin egen 23-årsdag slo Serena Williams seg tilbake i tennistoppen. Seieren i Kina var hennes første siden mars.

Williams fikk hard motstand av US Open-vinneren Svetlana Kuznetsova. Etter 4- 6-tap i første sett, slo amerikaneren tilbake med 7- 5 og 6- 4 og seier i Bejing.

-  Jeg ga aldri opp. Jeg ville virkelig ikke tape i dag, sa Williams til AP etter seieren.

Tøff match

Amerikaneren har vært sterkt plaget av skader i hele år, og har måttet ta en lang pause fra tennisen. Derfor var smilet ekstra stort i går.

-  Jeg har ikke vunnet en tittel siden mars, og det er ikke typisk meg.

Men det var nære på. Williams lå under 4- 5 i andre sett, før hun kom på offensiven og vant settet 7- 5.

I det tredje var Kuznetsova sjanseløs, før hun klarte å svare, ledet Williams 4- 0.

-  Jeg spilte helt vilt. Det er veldig oppmuntrende at jeg klarte å vinne, selv om jeg ikke spilte på mitt beste i dag, sa et lykkelig bursdagsbarn.

Sliten russer

Svetlana Kuznetsovas tap brøt hennes imponerende seiersrekke på 14 strake. Forrige uke vant hun både US Open og en turnering på Bali.

-  Neste gang jeg møter Serena skal jeg være i bedre form og mindre sliten, sa den russiske jenta, som er ranket som nummer fem i verden.

-  I tredje sett klarte jeg ikke serve godt, fordi jeg ikke klarte presse meg mer, sa en sliten Kuznetsova.

Serena Willams har dermed startet jobben med å jobbe seg opp på WTA-rankingen, etter å ha vært ute med skade før i år. For tida er amerikaneren på tiendeplass.

ENDELIG TILBAKE: Serena Williams sleit i matchen mot russiske Svetlana Kuznetsova, men tok grep og kjempet seg til seier. Det var 23-åringens første turneringsseier siden mars.