Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sergio Ramos mistet pokalen under bussen

Feiringen til Real Madrid fikk en hump i veien.

(Dagbladet): Real Madrid feiret i natt sin første hjemlige cuptriumf siden 1993. Gatene i Madrid var fulle av jublende folk og Real Madrid-spillerne ble hyllet fra taket av lagbussen.

Men da Sergio Ramos skulle vise fram pokalen til menneskemengden, skjedde det utrolige. Han mistet pokalen ned fra busstaket. Copa del Rey-pokalen havnet under bussen, som kjørte over den. Klokka var 04:15 om morgenen da uhellet skjedde.

KAPTEIN: Iker Casillas kysser Cibeles-statuen i Madrid. Foto: AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET
KAPTEIN: Iker Casillas kysser Cibeles-statuen i Madrid. Foto: AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET Vis mer

- Jeg mistet pokalen, men det gikk bra med den, sa Ramos selv etter episoden, ifølge Europa Press agency.

Så bra gikk det imidlertid ikke. Real Madrid må vente med å få pokalen i det velfyllte premieskapet sitt, siden den må repareres etter uhellet.

VINNERSKALLE: Jose Mourinho har vunnet nok en tittel, her hylles han av Real Madrid-laget. Foto: REUTERS/RFEF/SCANPIX
VINNERSKALLE: Jose Mourinho har vunnet nok en tittel, her hylles han av Real Madrid-laget. Foto: REUTERS/RFEF/SCANPIX Vis mer

Seiersparaden ble avbrutt i flere minutter på grunn av Ramos' slepphendthet, men fortsatte fram til Cibeles-plassen midt i byen. Der la Iker Casillas et skjerf rundt halsen på Cibeles-statuen og kysset henne på munnen.

Casillas var forøvrig den store helten i gårsdagens kamp sammen med matchvinner Ronaldo. Den spanske landslagskeeperens redninger på forsøkene fra Pedro og Iniesta var av ypperste klasse.

Mourinho med Cruyff-stikk José Mourinho ble naturligvis også hyllet. Portugiseren er tittelgarantist i klubbene han trener og med gårsdagens Copa del Rey i boks, har han tatt minst en tittel hvert eneste år siden 2003.

TUSENVIS: Real Madrid er kongeklubben i Spania og vant kongens cup i natt, det ble behørig feiret. Foto: REUTERS/Susana Vera/Scanpix
TUSENVIS: Real Madrid er kongeklubben i Spania og vant kongens cup i natt, det ble behørig feiret. Foto: REUTERS/Susana Vera/Scanpix Vis mer

For et par dager siden fikk Mourinho passet sitt påskrevet av Barcelona-legenden Johann Cruyff, som mente han «kun eksisterte for å vinne titler og ikke var en ekte fotballtrener». Mourinho lar sjelden en mulighet gå fra seg til å svare sine kritikere, ei heller etter gårsdagens tittel.

- Å vinne titler er alltid deilig. For noen få dager siden kalte noen meg en trener som vinner titler, men ikke fotball. Tusen takk. Jeg liker å være en tener som vinner titler, sa Mourinho.

- Vi kan slå Barca igjen Real Madrid tapte sesongens første El Clasico 5-0 på Camp Nou. I helga spilte de 1-1 mot Barcelona på Santiago Bernabeu, før Madrid altså tok seieren på nøytral bane på Mestalla i går. Denne stigningen tar Mourinho nå med seg inn i semifinalene i Champions League.

MATCHVINNER: Cristiano Ronaldo fiklet mye med mobilen under seiersparaden. Foto: AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET/SCANPIX
MATCHVINNER: Cristiano Ronaldo fiklet mye med mobilen under seiersparaden. Foto: AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET/SCANPIX Vis mer

- Jeg er overlykkelig over å vinne Copa del Rey - det er noe helt spesielt. Det er fantastisk å slå et så bra lag som Barcelona - og fortjene det. Vi kan slå dem over to kamper, vi har nettopp gjort det (1-1 i serien, 1-0 i cupen). Det er ingen grunn til at vi ikke kan slå dem i Champions League.

- Jeg kom hit for å endre mentaliteten i klubben. Vi har begynt på den jobben og det er tilfredsstillende, men vi er bare i begynnelsen, sier Mourinho.

Ulykkesfugl Ramos gir Mourinho mye av æren for seieren.

- Mourinho er kapteinen på skuta og vi vil følge ham i døden. Hva han prøver å inprente i oss fungerer som en drøm.

GLAD GUTT: Sergio Ramos hadde et uhell med pokalen, men det la ingen demper på feiringen. Foto: AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET/SCANPIX
GLAD GUTT: Sergio Ramos hadde et uhell med pokalen, men det la ingen demper på feiringen. Foto: AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET/SCANPIX Vis mer

PS! Mourinho har nå 18 titler siden han tok over Porto i 2002/03-sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media