Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serie A-klubb interessert i Thomas Rekdal

- Serie A-klubb la inn millionbud på Thomas Rekdal

En serie A-klubb ville betale to millioner kroner for Fredrikstads 17 år gamle Thomas Rekdal, men tiden ble for knapp, melder Nettavisen.

SERIE A-INTERESSE: EN Serie A-klubb skal ha lagt to millioner på bordet for å sikre seg Fredrikstads Thomas Rekdal. Foto: Paul Currie for FA/REX/Shutterstock
SERIE A-INTERESSE: EN Serie A-klubb skal ha lagt to millioner på bordet for å sikre seg Fredrikstads Thomas Rekdal. Foto: Paul Currie for FA/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pappa Sindre Rekdal sier dette til Nettavisen:

- Fredrikstad fikk et bud på rundt to millioner i sommer, fra en klubb i Serie A, men det ble for travelt før overgangsvinduet stengte. Vi hadde bare tre dager på oss, så vi rakk aldri å reise, forteller Rekdal senior, som ikke vil røpe hvilken klubb det dreier seg om.

Pappa Sindre Rekdal sier at interessen fra serie A-klubben fortsatt er der. Det er også en klubb i Premier League som er ute etter midtbanespilleren.

Sindre Reakdal er forøvrig bror til Starts trener Kjetil Rekdal.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!