Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serie A sørger etter nytt supporter-dødsfall

Parma-fan mistet livet på vei til kamp.

Den italienske seriekampen mellom Juventus og Parma ble søndag avlyst etter at en gjestetilhenger mistet livet på vei til kampen.

28-årige Matteo Bagnaresi døde da han ble overkjørt av en buss ved en rasteplass på motorveien mellom Piacenza og Torino. Han var Parma-tilhenger og på vei for å heie på laget sitt.

Ulykken skal ha skjedd i forvirringen under et slagsmål mellom rivaliserende tilhengere. Bussen skulle transportere Juventus-tilhengere til kampen. Sjåføren var i ferd med å flytte den da han kjørte på Bagnaresi.

Sjåføren kjørte senere fra stedet. Da han ble stoppet av politiet, sa han at han ikke var klar over at han hadde kjørt på noen.

- Med tillatelse fra de rette myndigheter er Juventus og Parma blitt enige om å avlyse kampen i sorg over ulykken som rammet en Parma-tilhenger på vei til kampen i Torino, står det i en uttalelse på begge lags nettsteder.

- På grunn av ulykkens tragiske utfall besluttet vi at det ikke ville være riktig å sende lagene på banen.

Et minutts stillhet ble avholdt før avspark i øvrige kamper søndag.

I tilsvarende serierunde i fjor høst ble flere kamper avlyst etter at Lazio-tilhenger Gabriele Sandri ble skutt av en politimann i forbindelse med voldshandlinger mellom Juventus- og Lazio-tilhengere på en rasteplass.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media