Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serie A-spiller nærmer seg RBK

Stadsgaard er i Trondheim.

(Dagbladet.no): Den danske midtstopperen Kris Stadsgaard nærmer seg Rosenborg, skriver rbkweb.com.

Den 22-årige Reggina-spilleren skal ha ankommet Trondheim i går kveld og diskuterer i ettermiddag sine personlige betingelser med klubben på Lerkendal.

Assisterende sportsdirektør og assistenttrener Erik Hoftun ville i går ikke kommentere Stadsgaard, men Reggina skal ha akseptert en overgangssum på vel fire millioner kroner.

Stadsgaard kommenterte den trønderske interessen slik i går:

- Hvis jeg skulle komme til Rosenborg ville det være fint. Champions League er en fin ambisjon å ha, sa dansken i følge bold.dk.

Adressa.no skriver at det eneste som nå kan velte en overgang er at spilleren ikke blir enig med klubben om lønnen.

I TRONDHEIM: Reggina-stopperen Kris Stadsgaard diskuterer nå sine personlige betingelser med RBK. Dansken kan bli klar for Rosenborg i kveld. Foto: Frenacesco Cufari/EPA
I TRONDHEIM: Reggina-stopperen Kris Stadsgaard diskuterer nå sine personlige betingelser med RBK. Dansken kan bli klar for Rosenborg i kveld. Foto: Frenacesco Cufari/EPA Vis mer
image: Serie A-spiller nærmer seg RBK
<B>ENDELIG EN ARVTAKER?:</B> Helt siden Erik Hoftun ga seg på Lerkendal har RBK lett etter en verdig arvtaker til stopperlegenden. Nå kan han ha funnet en selv.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media