Serie A-spiller skal ha innrømmet vilje-selvmål

Atalantas Andrea Masiello ble pågrepet i dag.

JUKS: Andrea Masiello fortvilte tilsynelatende da han gjorde selvmål mot Lecce, men nå har han innrømmet at det var med vilje.Foto: SCANPIX/AP/Donato Fasano
JUKS: Andrea Masiello fortvilte tilsynelatende da han gjorde selvmål mot Lecce, men nå har han innrømmet at det var med vilje.Foto: SCANPIX/AP/Donato Fasano Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Atalanta-spiller Andrea Masiello ble mandag pågrepet i forbindelse med en korrupsjonssak i italiensk fotball. Han skal ha erkjent å ha gjort selvmål med vilje.

Den 26-årige forsvarsspilleren er mistenkt for å tatt imot penger for å påvirke resultater da han spilte i Bari forrige sesong. Masiello scoret et selvmål i 0-2-tapet i lokaloppgjøret mot Lecce mot slutten av sesongen. Resultatet gjorde at Lecce reddet plassen i serie A, mens Bari allerede hadde rykket ned da kampen ble spilt.

I avhør skal Masiello ha innrømmet at han gjorde selvmålet med vilje og at han fikk 50.000 euro (380.000 kroner) for det. Påtalemyndigheten i Bari mistenker at pengene kom fra personer i Lecce og lokale bettingagenter.

Masiello spilte tre sesonger for Bari før han i fjor sommer gikk til Atalanta.

Flere Bari-kamper fra de to siste sesongene og totalt 20 personer er også under etterforskning.

I tillegg ser påtalemyndigheten i Cremona nærmere på 2-4-kampen mellom Lecce og Lazio. Seieren gjorde at Lazio ble nummer fem i serie A og sikret spill i europaligaen forrige sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer