Serie A-stopper klar for RBK

Hoftun er lykkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Rosenborg har handlet forsvarsspillere over en lav sko foran sesongen. Fra før er de bakre rekkene forsterket med midtstopper Vadim Demidov og venstreback Roy Miller - og i dag ble også Serie A-stopperen Kris Stadsgaard klar.

22-åringen kommer fra Reggina, og har skrevet under på en fireårskontrakt med trønderne.

- Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden. Rosenborg er en stor klubb, også i europeisk sammenheng. Jeg har fulgt klubben ganske lenge og kjenner den ganske godt, sier Stadsgaard til klubbens hjemmeside.

Dankens inntreden kan fort bety en lang vei inn i førsteelleveren for Bjørn Tore Kvarme og Alejandro Lago. Sportslig leder Erik Hoftun legger i hvert fall ikke skjul på at de har lett etter en midstopper av Stadsgaards kaliber.

- Stensgaard er en hurtig, klok og ballsikker midtstopper som passer godt den midtstopperprofilen vi har vært på jakt etter, sier han.

Mannen som rådet Rosenborg til å satse på 22-åringen er talentspeider Stig Torbjørnsen.

- Torbjørnsen har fulgt ham lenge og mener dette er rett mann for oss. Stadsgaard har hatt en tøff tid i Reggina den siste tiden og da åpnet det seg en mulighet for oss til å hente ham nå, sier Hoftun.

SIKRET SEG DANSK 22-ÅRING: Erik Hoftun sier Kris Stadsgaard er en stoppertype RBK har leitet etter. Foto: SCANPIX
SIKRET SEG DANSK 22-ÅRING: Erik Hoftun sier Kris Stadsgaard er en stoppertype RBK har leitet etter. Foto: SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer