Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serieåpningen mellom Tromsdalen og Jerv er utsatt

Serieåpningen mellom Tromsdalen og Jerv utsatt

Mandagens 1. divisjonskamp mellom Tromsdalen og Jerv er utsatt som følge av snø og frost.

MER VÆRPROBLEMER: Kampen mellom Tromsdalen og Jerv i 1. divisjons første serierunde er utsatt. Her fra Tromsdalen i fjor høst. Foto: Stian Dahl Sommerseth / NTB scanpix
MER VÆRPROBLEMER: Kampen mellom Tromsdalen og Jerv i 1. divisjons første serierunde er utsatt. Her fra Tromsdalen i fjor høst. Foto: Stian Dahl Sommerseth / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver Norges Fotballforbund fredag.

Mandag 2. april går startskuddet også i 1. divisjon fotball, men Tromsdalen og Jerv må vente ytterligere før de er i gang med sesongen.

- NFF har de siste dagene hatt jevnlig kontakt med Tromsdalen om klargjøring av banen til kamp. Snø og frost har gjort dette krevende og basert på dette, samt værmeldingen de neste dagene, gjør at det er høyst usikkert om banen blir klar. NFF har derfor bestemt at kampen utsettes, skriver forbundet på sine hjemmesider.

Det utsatte oppgjøret er ikke det første denne sesongen. I første runde i Eliteserien oppgjøret mellom Ranheim og Brann utsatt, mens Sandefjord-Ranheim og Stabæk-Start ble utsatt i annen runde.

Også kampen mellom Tromsø og Strømsgodset ble utsatt kort tid før avspark som følge av snøvær.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!