INN I TROPPEN?: Real Madrid har ingenting å spille for i siste serierunde i La Liga. Marca-journalist Ruben Jimenez og C More-ekspert Petter Veland mener det åpner døra for Ødegaard.
Foto: EFE / NTB Scanpix
INN I TROPPEN?: Real Madrid har ingenting å spille for i siste serierunde i La Liga. Marca-journalist Ruben Jimenez og C More-ekspert Petter Veland mener det åpner døra for Ødegaard. Foto: EFE / NTB ScanpixVis mer

Seriegullet glapp for Real. Mener det igjen åpner døra for Ødegaard

- Sjansen har økt.

(Dagbladet): Barcelona avgjorde i kveld den spanske serien til sin fordel. De er fire poeng foran Real Madrid med en serierunde igjen. Dermed har Real Madrid ingenting å spille for i siste serierunde mot Getafe kommende lørdag.

Det åpner igjen døra for en Martin Ødegaard (16) i A-lagstroppen.

Marca-journalist Ruben Jimenez sier til Dagbladet at «vi alle tror at Ødegaard kan få sjansen».

- Men det er Carlo Ancelotti som bestemmer dette, og han har jo sine egne tanker om ting, legger han til.

- Sjansen har økt Også C More-ekspert Petter Veland mener også at sjansen er større for at Ødegaard er med i troppen.

- Det er jo argumenter for og i mot, men det eneste jeg kan si med sikkerhet, er at sjansen har økt. Om det er fra tre til ti prosent eller 30 til 50, er spørsmålet, sier Veland til Dagbladet.

Han sier derimot at Real Madrid har en tradisjon for å la unge spillere få prøve seg dersom kampen er betydningsløs.

- Det er for å gi dem en gulrot før neste sesong, og la dem få kjenne på kroppen hvor stort det er å spille på Santiago Bernabeu, sier Veland.

I troppen mot Almeria I slutten av forrige måned fikk Martin Ødegaard sin første plass i Real Madrids A-lagstropp, da mot Almeria.

Martin Ødegaard ble på et tidspunkt sendt ut i oppvarming på Santiago Bernabeu - men det ble med det i Real Madrids 3-0-seier. Dermed venter 16-åringen fortsatt på sin førstelagsdebut.

I dag var for øvrig Martin Ødegaard delaktig i Real Madrid Castillas seier mot Toledo.