Serieleder Stavanger ydmyket tabelljumboen

Grüner ble lett bytte for Stavanger i eliteserien i ishockey torsdag. Serielederen ga seg ikke før kampen var vunnet med 9-2.

JUBEL: Ludvig Hoff og Stavanger kunne juble for storseier torsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
JUBEL: Ludvig Hoff og Stavanger kunne juble for storseier torsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stavanger har distansert samtlige konkurrenter i kampen om seriemesterskapet denne sesongen, og rogalandsklubben var aldri i nærheten av å gå på et feilskjær på egen is torsdag.

Til det var klasseforskjellen for stor på serielederen og tabelljumboen fra Oslo.

Det gikk ikke mer enn drøye to minutter før hjemmelaget tok ledelsen ved amerikanske Gregory Mauldin. Deretter doblet Nolan Zajac ledelsen, før Mauldin gjorde sitt andre mål for kvelden tidlig i midtperioden.

Etter to perioder sto det 5-0, og tre minutter ut i den tredje satte Ludvik Hoff inn 6-0 alene med Grüner-målvakt Misa Pietilä. På det tidspunktet var hjemmelaget til og med i undertall på isen.

Da lagene møttes i Stavanger i oktober i fjor ledet også serielederen 6-0, men slapp da overraskende inn fire mål i siste periode. Også torsdag reduserte Grüner til 1-6, men hjemmepublikummet behøvde aldri være redd for at vertene på ny skulle slippe Oslo-laget innpå seg i målprotokollen.

Håvard Steens redusering ble nemlig etterfulgt av en ny Stavanger-scoring. Steinar Klavestad sto bak 7-1-målet. Deretter satte Markus Søberg fart, dro seg inn foran Grüner-målvakt Pietilä og satte sikkert inn 8-1.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer