Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serieleder Strømsgodset sliter med å skaffe ny hovedsponsor

- Vi jobber intenst med dette.

 MYE Å JUBLE FOR:  På banen. Men Strømsgodset har ikke greid å få på plass en ny hovedsponsor til laget ennå. 
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
MYE Å JUBLE FOR: På banen. Men Strømsgodset har ikke greid å få på plass en ny hovedsponsor til laget ennå. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Strømsgodset topper eliteserien og scorer høyt på omdømmelistene. Likevel har ikke drammenserne fått på plass hovedsponsor for neste sesong, skriver Drammens Tidende.

- Vi jobber intenst med dette. Vi har gode forhåpninger om å få på plass en nasjonal bedrift med lokal tilhørighet eller en ren nasjonal bedrift innen seriestart neste år, sier daglig leder Erik Espeseth.

Ifølge DT ønsker SIF rundt 5 millioner kroner for hoveddraktreklamen. Det er i samme størrelse som Molde og Lillestrøm har.

Allerede i April sa NextGenTel at de ikke ville fortsette som hovedsponsor for Godset.

SIF kjemper om seriegull. En ny avtale kommer neppe i havn før etter at det er klart om Godset tar sitt første seriemesterskap på 43 år.

Denne sesongen har Vålerenga spilt uten draktsponsor. Ingen har ønsket å betale 10 millioner kroner for fronten på Oslo-lagets drakt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling