Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Seriemesteren får trøbbel mot ligaens mest effektive spiss

Se Oddsprogrammet!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg.

Det er klart for det niende Oddsprogrammet, og Dagbladets tippeekspert Lars Dybwad har funnet frem til en dobbel med god odds. Samtidig advares det mot spill på Manchester City, som tar i mot laget med Premier Leagues mest effektive spiss så langt, Ståle Solbakkens tidligere «eiendel» Steven Fletcher. 

Lørdagens oddsspill 
Denne gang forsøkes en ren dobbel, med to kamper som hos Norsk Tipping ikke kan spilles alene. Begge er bortelag som synes å finne formen, og som begge møter motstandere som har vist svært lite til nå.

50. Greuther Fürth - Hamburger SV B (2,20)
67. Millwall - Bolton B (2,45)

Samlet odds er 5,39, og spillestopp er 15.25. 

4,1 millioner kroner
Tippeinteresserte bør også merke seg at bonuspotten på den gode, gamle tippekupongen er i ferd med å bygge seg opp igjen, og nå er på 4,1 millioner kroner. Skal du jage denne bør du se etter noen overraskelser på kupongen, potten går som kjent kun til en tipper som er alene om å ha 12 rette. Analyser av alle lørdagskampene på kupongen finner du fra og med fredag kveld på Dagbladets tippe-sider.

Er du interessert i å jage de store pottene på tippekupongen bør du også lese artikkelen «Slik vinner du i tipping».

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstips-sider, 365 dager i året!