Seriemesterne på 3. plass

Klanen mobiliserer.

(Dagbladet.no:) Vålerenga er nybakte seriemesterne. Til tross for dette ligger de «bare» på 3. plass i kåringen Klubben i mitt hjerte.

Brann og Rosenborg ligger hakket foran, fire dager før kåringen avsluttes.

- Da må vi mobilisere, sier Klanen-talsmann Gjermund Nordtug til Dagbladet.no.

- Vi bør ha en fordel

For Vålerenga-supporterne aksepterer ikke dette. De er størst i Norge med sine 13 685 medlemmer, og denne massen skal nå brukes slik at klubben vinner konkurransen for andre året på rad.

Nordtug skal se 2. laget spille opprykkskamp mot Fredrikstad i Vallhall i ettermiddag, og da skal han be folk stemme. I tillegg sier han at en oppfordring også skal legges ut på nettet.

- Vi bør jo ha en fordel siden vi er så mange.

- Supporterne har kanskje ikke kommet seg etter gullfesten?

GULLGUTTER: Tom Henning Hovi løftet pokalen i Skien. Nå skal Klanen mobilisere slik at Vålerenga vinner igjen. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN
GULLGUTTER: Tom Henning Hovi løftet pokalen i Skien. Nå skal Klanen mobilisere slik at Vålerenga vinner igjen. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN Vis mer

- Nei, rusen er nok kanskje ikke helt ute av kroppen ennå.

Elsket og hatet

Også i fjor var det de tre lagene i toppen av guppa for spesialidrettslag over 100 medlemmer. Vålerenga vant, foran Brann, Fredrikstad og Rosenborg.

Vålerenga er nå i utfordrerposisjon, og Klanen satser på å gjøre som Kjetil Rekdals gutter: Hente inn gullet på oppløpssiden.

Gjermund Nordtug tror det er mange som gnir seg i henda over den nåværende stillingen.

- Vi er høyt elsket og høyt hatet. Det er sikkert viktig for mange at vi ikke vinner. Men det blåser vi i. Vi er seriemestere og det er større enn alt annet.

• Valgdeltagelsen er stor - alle stemmene teller. Stem på din klubb!