Seriestart i Eliteserien 2018

Seriestart i Eliteserien: Sannsynlige lagoppstillinger til samtlige 16 lag

Det er duket for rekordtidlig seriestart i Eliteserien denne helgen. Dagbladet har gått gjennom samtlige lag, og sett på sannsynlige lagoppstillinger til de ulike lagene.

KONKURRENTER: Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund konkurrerer om spissplass i Rosenborg. Foto: NTB Scanpix
KONKURRENTER: Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund konkurrerer om spissplass i Rosenborg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Aldri har Eliteserien startet tidligere enn i år. Samme helg som det er Kollen-helg er norsk fotball endelig i gang etter vinterpausen.

Første seriekamp spilles mellom Ranheim og Brann lørdag 10. mars klokka 18. Runden avsluttes med Kristiansund mot Vålerenga mandag 12. mars klokka 19.

Før seriestart har Dagbladet snakket med lokalavisjournalister og sett på de ulike lagenes sesongoppkjøringer når vi har prøvd å finne frem til sannsynlige lagoppstillinger for alle lagene. Her føler vi oss litt som Marcus Pedersen; Vi kommer til å treffe på mye, men sikkert også bomme på noe.

Her er de mest sannsylige lagoppstillingene til de 16 ulike Eliteserie-lagene:

Bodø/Glimt (4-3-3): Zoran Popovic - Thomas Jacobsen, Martin Bjørnbak, Brede Moe, Fredrik Andre Bjørkan - Vegard Leikvoll Moberg, Jose Angel, Ulrik Saltnes - Amor Layouni, Kristian Fardal Opseth, Trond Olsen.

*Hvilken rolle Endre Kupen skulle få i dette laget har vært mye debattert, men målsniken er ute med skade hele sesongen. Derfor ser det ut til å bli Kristian Fardal Opseth på topp fremover. Jose Isidoro har slitt med en skade, men kan erstatte Thomas Jacobsen på høyreback. Jens Petter Hauge kan være aktuell for en av vingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer