Seriestarten i fare

Ole Gunnar Solskjærs skademareritt fortsetter.

Nå må han droppe USA-turen på grunn av kneproblemer, og seriestarten står i fare.

Onsdag reiste United-troppen til USA og tre kamper. Solskjær ble igjen i Manchester. Lokalavisen Manchester Evening News betegner hans uteblivelse som «sjokkartet» og melder at Solskjær nå skal gjennom en såkalt MR-undersøkelse med det første.

Seriestarten mot Chelsea på Stamford Bridge søndag 15. august står i fare.

Solskjær ble operert i kneet i fjor høst og var ute av spill i over et halvt år. Han så lyst på situasjonen etter comebacket, men har nå igjen fått føling med smerter i det opererte kneet.

- I løpet av de siste ukene har jeg fått føling med kneskaden som satte meg ut av spill mye av forrige sesong. I det siste har jeg ikke vært i nærheten av å kunne gi 100 prosent på trening, så derfor er det naturlig at jeg står over USA-turen med laget, fortalte Solskjær på sin hjemmeside hos Solution onsdag.

Kristiansunderen forteller at han i den nærmeste framtid skal undersøkes av en knespesialist for å se hva som er feil med kneet.

- I mellomtiden trener jeg styrke og sykling for å holde formen ved like. Å spille fotball er uansett ikke noe alternativ nå inntil jeg får beskjed fra det medisinske apparatet i klubben. I og med at jeg ikke trener fotball ser det mørkt ut med tanke på seriestarten i år, sier Solskjær.

For landslagstrener Åge Hareide var det dårlig nyheter. Norge åpner VM-kvalifiseringen borte mot Italia 4. september.

(NTB)

<B>MÅ DROPPE USA: United-troppen dro uten nordmannen.