Seriestarten i fare

Ole Gunnar Solskjærs skademareritt fortsetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nå må han droppe USA-turen på grunn av kneproblemer, og seriestarten står i fare.

Onsdag reiste United-troppen til USA og tre kamper. Solskjær ble igjen i Manchester. Lokalavisen Manchester Evening News betegner hans uteblivelse som «sjokkartet» og melder at Solskjær nå skal gjennom en såkalt MR-undersøkelse med det første.

Seriestarten mot Chelsea på Stamford Bridge søndag 15. august står i fare.

Solskjær ble operert i kneet i fjor høst og var ute av spill i over et halvt år. Han så lyst på situasjonen etter comebacket, men har nå igjen fått føling med smerter i det opererte kneet.

- I løpet av de siste ukene har jeg fått føling med kneskaden som satte meg ut av spill mye av forrige sesong. I det siste har jeg ikke vært i nærheten av å kunne gi 100 prosent på trening, så derfor er det naturlig at jeg står over USA-turen med laget, fortalte Solskjær på sin hjemmeside hos Solution onsdag.

Kristiansunderen forteller at han i den nærmeste framtid skal undersøkes av en knespesialist for å se hva som er feil med kneet.

- I mellomtiden trener jeg styrke og sykling for å holde formen ved like. Å spille fotball er uansett ikke noe alternativ nå inntil jeg får beskjed fra det medisinske apparatet i klubben. I og med at jeg ikke trener fotball ser det mørkt ut med tanke på seriestarten i år, sier Solskjær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer