Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seriestarten utsatt til slutten av mai

Norges Fotballforbund ser ikke for seg noen oppstart av eliteseriesesongen for kvinner og menn før i andre halvdel av mai.

MÅ VENTE: Seriestarten er utsatt ytterligere. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
MÅ VENTE: Seriestarten er utsatt ytterligere. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

«Med utgangspunktet i myndighetenes utvidelse av perioden for smitteverntiltakene, har Norges Fotballforbund i samråd med Norsk Toppfotball og Toppfotball Kvinner besluttet å flytte seriestarten til slutten av mai.»

Det skriver NFF i en pressemelding.

En oppstart helgen 23 - 24. mai vil gi mulighet for to runder før Norges planlagte landskamper i juni. Blir det før, vil 16. mai kunne være en flott dag å starte på, skriver NFF videre.

Forbehold må tas når det gjelder videre tiltak og restriksjoner fra myndighetene, men målet er å starte opp sesongen med publikum tilstede.

Samtidig arbeides det med ulike typer scenarioer for gjennomføring av alle turneringene, deriblant Norgesmesterskapene. Målet er at turneringene skal gjennomføres med normalt antall kamper, konkluderer NFF.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!