Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serietoeren fikk juling av tabelljumboen

Vålerenga økte sin ledelse i GET-ligaen.

 INGEN GOD DAG:  Storhamars Tommy Johansen måtte se hele fem pucker passere han i møtet med Tønsberg på borteis.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
INGEN GOD DAG: Storhamars Tommy Johansen måtte se hele fem pucker passere han i møtet med Tønsberg på borteis. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Før kveldens runde i GET-ligaen skilte det hele 32 poeng mellom Storhamar og Tønsberg. Men på isen i Tønsberg ishall, så det ikke slik ut.

Det virket som om serietoeren Storhamar, som kom fra en sterk hjemmeseier mot Lørenskog tok for lett på oppgaven. Og det straffet seg.

Etter to perioder ledet vestfoldingene hele 5-0 (!). Storhamars trener Michael Smithurst tok time out på stillingen 4-0 til vertene, men før perioden var omme hadde Tønsberg scoret atter en gang. Og attpåtil i undertall.

Bortelaget vant den siste perioden 1-0 etter scoring av Lars Løkken Østli i overtall.

 SERIELEDER:  Espen Knutsen og hans Vålerenga leder nå seieren med fire poeng.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
SERIELEDER: Espen Knutsen og hans Vålerenga leder nå seieren med fire poeng. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

Seieren sørger for at Tønsberg nå står med åtte poeng etter 17 spilte kamper.

VIF øker For Vålerenga var Storhamar-tapet gode nyheter. Oslo-laget gjorde jobben hjemme mot Frisk. Espen Shampo Knutsens mannskap leder nå serien med fire poeng ned til Storhamar og Stavanger Oilers (én kamp mer spilt).

Tobias Lindström, Sondre Olden og Anders Hilt Jørgensen sørget for en komfortabel 3-0-seier.

Lørdag møtes forrige sesongs NM-finalister for første gang i DNB Arena. Oilers har virkelig fått opp dampen etter en noget treig start på sesongen. Det fikk Sparta Sarpsborg virkelig erfare torsdag kveld.

Gjestene scoret hele fire ganger før vertene scoret sitt første. 2-6 vant gjestene fra Rogaland.

Nytt Lørenskog-tap Lørenskog har ikke fått det til å fungere etter landslagspausen. Tirsdag tapte de for Storhamar, mens i dag var det et annet mjøslag som ble for sterke.

Hjemmelaget tok oppskriftsmessig ledelsen ved Kenny Corupe, men scoringer av Dag Morten Wehn og Robin Bergmann sørget for tre bortepoeng.

I det siste oppgjøret tok Rosenborg tre viktige poeng da de slo Stjernen 2-0.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media