Serverer øl til norske spillere

Raymond Kvisvik og Sigurd Rushfeldt blir tilbudt alkohol når de skal snakke taktikk i Austria Wien.

Nordmennene Kvisvik, Rushfeldt og Torstein Helstad opplever en helt annen kultur i den østerriske klubben. At alkohol og idrett ikke hører sammen, stemmer ikke i Austria.

- Det siste taktikkmøtet har vi klokken 22.00 kvelden før kamp. Da serveres det pils og snitter. Det serveres også mineralvann, men de som vil kan ta seg en øl, sier Kvisvik til Bergens Tidende.

Kvisvik bekrefter overfor avisa at han benytter seg av ølserveringen. Da han spilte i Bergen havnet bilder av 28-åringen med en pils på førstesida i en lokalavis.

- Det er helt riktig. Vi tar oss en øl. I Norge kan du ikke det. Da blir det blåst opp, sier han.

Austria møter bånnlaget Admira Wacker i morgen. Kvisvik liker seg i Wien, til tross for at han bare er på banen i halvparten av kampene.

- Jeg koser meg og lever livet. Dør jeg i morgen, får jeg ikke nytte av pengene jeg tjener likevel. Jeg og nabo Sigurd Rushfeldt spiser på restaurant et par ganger om dagen, sier Kvisvik.

(Dagbladet.no)

<B>INGEN ØLMAGE:</B> Sigurd Rushfeldt sjekker at Raymond Kvisvik er i toppform før kampen mot De Forente Arabiske Emirater i januar.