Serverte gravidbombe

Camilla Herrem (34) ville holde det for seg selv da hun ble gravid rett før VM i 2017. Slik gikk det ikke.

MÅTTE LYVE: Camilla Herrem måtte lyve til en journalist for å holde graviditeten skjult under mesterskapet i 2017. Reporter/video: Marthe Ihle / Kristoffer Løkås / Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kom boka «Camilla uten filter», ført i pennen av håndballstjerna selv og Geir Svardal. Der åpner lynvingen opp om oppturer så vel som nedturer gjennom livet og håndballkarrieren.

Privat er Herrem gift med tidligere håndballspiller - nå trener - Steffen Stegavik. Sammen har de sønnen Theo.

Herrem var gravid da håndballjentene tok VM-sølv i Tyskland i 2017. Hun hadde egentlig tenkt å bære den hemmeligheten gjennom hele mesterskapet, men måtte fortelle det til lagvenninnene, med lovnaden om at det ble hos dem.

Det å spille håndball i en tidlig fase som gravid, skal i seg selv være relativt risikofritt. Det Herrem var bekymret for, var at lagvenninnene skulle være snillere med henne og redde i duellene. Derfor ville hun heller ikke at motstanderne skulle få vite om graviditeten riktig ennå.

«Jeg kunne levende forestille meg alt oppstyret om dette skulle bli kjent rett før VM, og jeg syntes ikke det ville være særlig fair overfor motstanderne heller, om de måtte forholde seg til at den norske venstrekanten var gravid. Jeg stolte på at jentene ville holde tett, det måtte de love, og som en dramatisk gest dro jeg tommelen og pekefingeren langs leppene for å mime at munnen skulle være stengt med glidelås og at mafiaens omertà, fullstendig taushet, nettopp var trådt i kraft,» heter det i boka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer