Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sesongbeste

Phil Thompson mener Liverpool leverte årsbeste i 4-0 seieren over Leeds på Elland Road. Emile Heskey scoret to av målene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begge må vinne

Før kampen var det mest snakk om Robbie Fowler, men det var Emile Heskey som stjal showet på Elland Road. Heskey scoret to ganger og sendte Liverpool opp i ryggen på Manchester United og Newcastle i toppen av Premier League.

Midlertidig manager Phil Thompson strålte etter kampen.

- Jeg tror dette var vår beste kamp denne sesongen. Alle spillerne var delaktige i seieren, sier Thompson til Sky Sports.

Offside?

Heskeys første mål kom etter en times spill, på stillingen 1-0 til Liverpool etter Rio Ferdinands tidlige selvmål. Heskey var muligens offside, men dommer Graham Poll lot spille gå videre, og Heskey rundet Martyn før han satte ballen i åpent mål fra skrått hold.

To minutter seinere var han på plass igjen, og stanget inn sitt andre for dagen etter corner.

Leeds hadde to gigantiske sjanser til å redusere, først på en heading fra Mark Viduka, og deretter på en helvolley fra Fowler. Liverpools keeper Jerzy Dudek reddet imidlertid mesterlig ved begge anledninger.

Owens tolvte

-Våre spisser ville virkelig score, midtbanen vår løp på alt, forsvaret gjorde sin del og Jerzy Dudek reddet når han måtte, sier Thompson.

På overtid var Heskey nok en gang sentral, da han stusset en corner til Owen, som trengte to forsøk på å heade inn Liverpools fjerde, og sitt tolvte for sesongen.

John Arne Riise spilte som vanlig hele kampen for Liverpool, og slo corneren som resulterte i Liverpools tredje scoring.

<B>DOBBEL 1: Emile Heskey stile Robbie Fowler i skyggen med sine to scoringer på Elland Road.
DOBBEL 2: Harry Kewell ble markert av to mann nesten hver gang han satte fart framover.
DOBBEL 3: Jerzy Dudek leverte en praktfull dobbelredning på forsøk fra Mark Viduka og Robbie Fowler.
Hele Norges coronakart