SLITER: Sigurd Rushfeldt gratuleres av Mos Abdellaoue og Thomas Drage etter scoring for Tromsø mot Rosenborg. Mikael Lustig er oppgitt. Kjernen-talsmann mener de dårlige resultatene er grunnen til at publikum svikter både på Lerkendal og i Klubben i mitt hjerte. 
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
SLITER: Sigurd Rushfeldt gratuleres av Mos Abdellaoue og Thomas Drage etter scoring for Tromsø mot Rosenborg. Mikael Lustig er oppgitt. Kjernen-talsmann mener de dårlige resultatene er grunnen til at publikum svikter både på Lerkendal og i Klubben i mitt hjerte. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / ScanpixVis mer

- Sesongen har vært en fiasko

Kjernen-talsmann trist fordi publikum svikter RBK.

• Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte.

(Dagbladet): Rosenborg tapte mot Tromsø søndag, og er to poeng bak Brann på bronseplass før siste serierunde.

I Klubben i mitt hjerte ser også RBK ut til å svikte. Trønderne som vant avstemmingen i fjor, ligger kun på tredjeplass med fem dager igjen å stemme. På de to plassene foran ligger Brann og Vålerenga med et solid forsprang.

SVIKTER: Rosenborg-supporterne ligger bak Brann og Vålerenga i Klubben i mitt hjerte-avstemmingen.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
SVIKTER: Rosenborg-supporterne ligger bak Brann og Vålerenga i Klubben i mitt hjerte-avstemmingen. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

RBK trenger en mobilisering for å forsvaret seieren fra i fjor.

- Tippeliga-sesongen har vært en fiasko, og det er forklaringen på at RBK svikter i Klubben i mitt hjerte. De dårlige resultatene er selvsagt en viktig faktor for at publikum svikter på Lerkendal og at færre bryr seg slike kåringer, sier Kjernen-talsmann Kenneth Kjelsnes til Dagbladet.

- De dårlige resultatene setter trua på prøve, men det er selvfølgelig for tidlig å snakke om at Jan Jönsson har gjort en dårlig jobb. Han trenger tid, og med et par gode signeringer i vinter vil vi være tilbake i toppen neste sesong, sier Kjelsnes.

- Verre at Molde tok gull Han mener det er trist at rivalene fra Brann og Vålerenga ser ut til å bli en av Norges mest populære klubber i avstemmingen hos Dagbladet.

- Det er ikke hyggelig å høre at Brann og VIF er populære, men for oss i Kjernen er det verre at seriegullet havnet i Molde. Akkurat nå har vi kanskje større problemer enn å vinne kåringer, men jeg tror den sviktende populariteten kommer som følge av en dårlig sesong, sier Kjelsnes.

I årets Klubben i mitt hjerte er det svært jevnt mellom Brann og Vålerenga, og kun noen få hundre stemmer skiller tetlagene.

Brann leder Brann leder hårfint foran Oslo-klubben, men lagene har jevnlig skiftet om å være i førersetet.

- Det var hyggelig å høre at vi leder. Som Brann-supporter er det alltig gøy å slå Vålerengen. På et generelt grunnlag er det i toppen av kåringer og rangeringer vi ønsker å være, sa leder i Brann Bataljonen, Roger Lillebøe Hansen til Dagbladet før helga.

STILLINGEN: Dette er de seks beste i klassen for spesialidrettslag med over 100 medlemmer. Foto: Dagbladet.
STILLINGEN: Dette er de seks beste i klassen for spesialidrettslag med over 100 medlemmer. Foto: Dagbladet. Vis mer