Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sesongen i fare for Dæhlie

Ifølge lege Ola Rønsen viste de siste nevrologiske undersøkelsene av Dæhlies rygg ikke noe nytt. Kommende sesong er dermed fortsatt i fare for langrennskongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dæhlie satser fortsatt på å komme tilbake for fullt, men det kan ikke skje før ryggen fungerer optimalt. Kommende sesong er fortsatt i sikte, men vi kan ikke gjøre noe annet enn å forholde oss til situasjonen. Ryggen kan bli bedre, men Dæhlie kan også bli stående på stedet hvil, sier Rønsen til NTB.

Rønsen fikk onsdag en skriftlig tilbakemelding som bekreftet at den nevrologiske undersøkelsen ved Ullevål sykehus ikke har avdekket noe vesentlig nytt om Dæhlies rygg.

- Han må fortsatt være tålmodig og holde seg unna treningsformer som medfører smerter i ryggen. Det betyr at han verken kan stake eller gå på rulleski, fortalte Rønsen til NTB i dag.

- Vi fortsetter samarbeidet med nevrologiske spesialister, men det er på det nåværende tidspunkt ikke snakk om noen ny operasjon i ryggen, tilføyde legen.

(NTB)