Sesongen kan ryke for Doffen

Sannsynligvis brist i foten.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Sesongen er trolig over for Start og Norges Kristofer Hæstad.

Hæstad selv bekrefter overfor Dagbladet.noat det er mest sannsynlig brudd i et lite bein på utsiden av venstrefoten. Nå venter røntgenundersøkelser i morgen tidlig.

- Det er nok en brist i beinet i foten og da er det snakk om seks uker uten fotball. Dette er bare utrolig kjipt, sier en svært skuffet 23-åring etter kampslutt.

- Jeg prøvde å fortsette, men det var umulig å løpe på foten, fortsetter Hæstad.

Midtbanekrigeren fikk skaden allerede etter ti minutter da han landet forkjært etter et skuddforsøk.

Landskampene mot Moldova og Hellas til uka ryker nok uansett. Der kan Hæstad fort bli erstattet av kompis og VIF-kaptein Christian Grindheim.

Er det en brist, slik han selv og Starts medisinske apparat tror det er, er sesongen sannsnyligvis over for indreløperen.

Om seks uker gjenstår tre seriekamper i Tippeligaen. Kanskje kan Doffen rekke det som kan bli avgjørende kamper i dramaet for å overleve i vår øverste divisjon.

SESONGEN KAN RYKE: En brist i foten kan sette Kristofer Hæstad ut av spill, med viktige Start-kamper og landskamper på trappene. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
SESONGEN KAN RYKE: En brist i foten kan sette Kristofer Hæstad ut av spill, med viktige Start-kamper og landskamper på trappene. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer

• 21.oktober: Odd Grenland - Start

• 28.oktober: Start - Lillestrøm

• 4.november: Lyn - Start

Sesongen kan ryke for Doffen
LEI SKADE: Doffen viser fram den nedisete venstrefoten som kan ødelegge resten av sesongen.