Sesongen kan være over for Dæhli: - Viktigst at jeg blir frisk

Kneskaden slipper ikke taket.

LANGVARIG SKADE:  Mats Møller Dæhli spilte for Norge mot Kroatia - med et venstrekne som akkurat da fungerte godt nok. Men verken før eller etter har det spilt på lag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
LANGVARIG SKADE: Mats Møller Dæhli spilte for Norge mot Kroatia - med et venstrekne som akkurat da fungerte godt nok. Men verken før eller etter har det spilt på lag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jumper's knee-problemene tar ikke slutt med det første for Mats Møller Dæhli (20):

Siden landskampen mot Kroatia 28. mars har han bare spilt én B-match for Freiburg. I forrige uke sa kommunikasjonsmedarbeider i Freiburg, Andrew Kraft, at Dæhli trener med A-laget.

- Mats har hatt problemer med patellarsenen. Dette har forhindret ham fra å være tilgjengelig for vårt førstelag. Men han er nå tilbake i trening med laget, sa Kraft til Dagbladet da.

På lørdag spilte Freiburg 0-0 borte mot Schalke - uten Dæhli i troppen. Dagbladet kontaktet Kraft igjen på mandag. Da opplyste han at Dæhli ikke er i trening med laget for øyeblikket.

Landskamper i fare Freiburg har seks serierunder igjen. I tillegg venter to landskamper i juni før sesongen 2014/15 er over for Oslo-gutten.

Men jumper's knee-problemer er ofte langvarige. Nå spøker det kraftig for alle disse åtte kampene, inkludert kvalifiseringsoppgjøret Norge-Aserbajdsjan 12. juni, for når en slik skade nekter å slippe taket er ekspertisen samstemte om at tålmodighet er et nøkkelord.

«Jeg har prøvd å bli kvitt smertene en stund nå samtidig som jeg er i trening, men problemet er at smertene kommer tilbake for fort, så jeg får ingen rytme i treningshverdagen og det har plaget meg for mye», uttaler Dæhli gjennom en tekstmelding til Dagbladet mandag ettermiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer