- Sesongen min kan bli ødelagt

Tevez fortviler.

(Dagbladet.no): Om ikke Kia Joorabchian og West Ham blir enige om et forlik i løpet av dagen, må overgangsfarsen rundt Carlos Tevez avgjøres i Høyesterett. I så fall kommer ikke saken opp før 22. august - og da er tre Premier League-runder allerede unnagjort.

I verste fall for Tevez og United blir ikke saken avgjort i tide før overgangsvinduet stenger 31. august.

Carlos Tevez har så langt overlatt til andre å uttale seg, men nå forteller argentineren om frustrasjonen over å ikke få spille fotball.

- Vi trenger en rask løsning så jeg kan få i gang karrieren min igjen. Å spille for en storklubb som Manchester United uten å ha deltatt i oppkjøringen kommer til å bli et skikkelig handikap, sier Tevez til Daily Mail.

Han hadde håpet å debuterte for United i Community Shield-kampen mot Chelsea på søndag, og er opprørt over å måtte se kampen på TV.

- Jeg er en kriger og er forberedt på enhver utfordring. Det har jeg vist flere ganger gjennom karrieren min. Men dette vil bli veldig tøft. Jeg lengter etter en rask løsning, og krever at partene kommer til enighet, for det eneste jeg ønsker er å spille. Jeg er ikke ansvarlig for dette byråkratiet, sier han.

West Ham krever flere millioner pund for å løse Tevez fra kontrakten og frigi spillerlisensen hans. Joorabchian og hans selskap MSI hevder West Ham bare har krav på 100 000 pund, og har saksøkt London-klubben for 30 millioner pund.

- Mentalt er jeg forberedt på å spille for United når som helst, men fysisk vil det bare bli tøffere jo lenger dette trekker ut, sier Tevez.

UTÅLMODIG: Carlos Tevez ivrer etter å få fart på karrieren sin igjen, men frykter at han vil være ute av form når overgangen omsider går i orden. Foto: REUTERS
UTÅLMODIG: Carlos Tevez ivrer etter å få fart på karrieren sin igjen, men frykter at han vil være ute av form når overgangen omsider går i orden. Foto: REUTERS Vis mer