Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sesongen ødelagt for Berntsen

Et skadet kne gjør at sesongen for kulekjører Ingrid Berntsen er ødelagt før den er kommet i gang, skriver Drammens Tidende.

I slutten av februar ga Hurum-jenta seg etter at hun hadde hektet beinet i løssnøen i et skicrossrenn i Japan. Hun ble senere operert for kneskaden hun pådro seg. Korsbåndet ble fjernet og operasjonen var vellykket. Derfor hadde Ingrid Berntsen håpet å rekke sesongstarten i Saas-Fee i Sveits tirsdag.

Dårlig vær gjorde at det ikke ble noen konkurranse i Saas-Fee, men for Berntsen gjorde ikke det noe. Kneskaden hun ble operert for tidligere i år var mer omfattende enn antatt og veien tilbake er fortsatt lang.

- Det gjør vondt i kneet. Jeg kan ikke gjøre knebøy eller hoppe. Derfor har jeg innsett at jeg ikke kommer til å konkurrere på denne siden av jul, sier Ingrid Berntsen til Drammens Tidende.

- Legene som behandler meg mener jeg bør droppe denne sesongen helt og heller satse på å komme tilbake neste år, men jeg har veldig lyst til å være med i VM i Finland i mars, sier 26-åringen.

Hun tenker på OL i Torino, men kneskaden gjør henne også litt usikker.

- Jeg kjenner flere som har hatt den samme skaden som meg. Noen har aldri kommet tilbake igjen, og det kan skje med meg også, sier Ingrid Berntsen.

Dermed blir Kari Traa enslig norsk svale i kulekjørertoppen kommende sesong.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media