Sesongen over for Bjørnar Ustad Kristensen

Skulle løpt på Bislett i dag.

SKADET: Bjørnar Kristensen skulle løpt på Bislett i kveld, men han er skadet, og sesongen er over for ham. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
SKADET: Bjørnar Kristensen skulle løpt på Bislett i kveld, men han er skadet, og sesongen er over for ham. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIXVis mer

Hinderløperen Bjørnar Ustad Kristensen har avsluttet sesongen før den kom i gang. Et begynnende tretthetsbrudd i venstre vrist er årsaken.

Han skulle ha løpt 3000 meter hinder på Bislett torsdag kveld, men det løpet må han i stedet følge fra sofakroken hjemme.

Stavanger Aftenblad melder om skaden og skriver at det er tredje sommeren på rad at den talentfulle hinderløperen har måtte bryte en sesong på grunn av skadeproblemer.

- Sesongen er dessverre over for min del. Jeg tok bilder av foten onsdag, og fikk konstatert et begynnende tretthetsbrudd i venstre vrist. Det er selvfølgelig fryktelig skuffende, og jeg er både lei meg og forbannet, sier hinderløperen til Aftenbladet.

Bjørnar Ustad Kristensen skulle ha gjort comeback med sitt aller første hinderløp på to år i polske Bydgoszcz sist helg, men allerede kvelden før han skulle i aksjon, kjente 31-åringen at noe var galt.

Han stilte i hinderløpet i Polen, men smertene i foten var så sterke at han måtte bryte underveis. Nå ser det ut som om hele sesongen er spolert for ham.

(NTB)