Sesongen over for Eirik Bakke

Han spilte når han burde hvilt skadene, sier klubbens fysioterapeut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Leeds må også klare seg uten korsbåndskadde Seth Johnson i den særdeles viktige avslutningen av katastrofesesongen, som i verste fall ender med nedrykk for Bakke og lagkameratene.

- Seth kommer ikke til å spille de neste seks til ni månedene, og jeg regner heller ikke med å se Bakke på banen mer denne sesongen, bekrefter Leeds-manager Eddie Gray på Leeds nettsider.

Midtbanespilleren pådro seg en strekkskade i låret og forlot banen i pausen mot Liverpool 29. februar og har slitt siden. Bakke forsøkte seg også i 34 minutter som innbytter mot Blackburn søndag. Etter den kampen er han blitt behandlet intensivt, men skaden er ikke blitt bedre.

- Vi har hele tiden kjempet mot klokken, for Eirik trenger tid for å bli bra. Han har spilt når han ikke burde spilt, men i situasjonen vi er i har vi forsøkt å gjøre skadeavbrekkene så korte som mulig, bekrefter Leeds' fysioterapeut Dave Hancock.

- Nå skal Bakke få hvilen han trenger, og jeg regner ikke med at vi ser ham noe mer på banen denne sesongen, legger Hancock til.

Eirik Bakke var ikke tilgjengelig for kommentar onsdag formiddag.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer