Sesongen over for Gudmund Kongshavn

Ute med strekk.

UTE: En strekk gjør at Gudmund Taksdal Kongshavn har spilt sin siste kamp for Sarpsborg denne sesongen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
UTE: En strekk gjør at Gudmund Taksdal Kongshavn har spilt sin siste kamp for Sarpsborg denne sesongen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

En strekk gjør at Gudmund Taksdal Kongshavn har spilt sin siste kamp for Sarpsborg denne sesongen.

Keeper Gudmund Taksdal Kongshavn (23) har hatt en solid høst på lån fra Vålerenga hos Sarpsborg 08. Nå må han takke for seg tre kamper før sesongen er over.

- Jeg fikk beskjed om at sesongen er over for min del. Det var selvsagt ikke en slik beskjed jeg ønsket. Nå har jeg spilt ni kamper for 08, og høstsesongen har vært veldig fin for meg. Jeg skulle så gjerne ha fullført den på samme måte som jeg har gjort til nå, sier keeperen til Sarpsborg Arbeiderblad.

23-åringen pådro seg en liten strekk i beinet i forbindelse med en femmeter på tampen av kampen mot Brann i Bergen sist fredag.

Etter planen skal sisteskansen tilbake til Vålerenga etter sesongslutt, men Kongshavn åpner for å bli værende i Sarpsborg også neste sesong.

Duwayne Kerr blir førstekeeper de siste kampene. Den høyreiste sisteskansen var klubbens førstevalg ved sesongstart, men har slitt med skader i høst.

Klubben ligger på en pen 7.-plass før de siste tre kampene.

(NTB)