Sesongen over for Måkestad Bovim

Ny skade.

SKADET:  Ingvill Måkestad Bovim hadde akkurat kommet tilbake fra en akillesskade da hun gikk på en ny smell i sommer. Nå ryker resten av sesongen.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
SKADET: Ingvill Måkestad Bovim hadde akkurat kommet tilbake fra en akillesskade da hun gikk på en ny smell i sommer. Nå ryker resten av sesongen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ingvill Måkestad Bovim hadde akkurat kommet tilbake fra en akillesskade da hun gikk på en ny smell i sommer. Nå ryker resten av sesongen.

Mellomdistanseløperen skriver på Instagram tirsdag at hun er ute i seks uker på grunn av en skade i leggen. Det betyr at friidretts-VM definitivt går uten Måkestad Bovim.

33-åringen har slitt med skader i hælen og akillesen i lang tid, men har deltatt i noen konkurranser i sommer. Under et løp i Liege 15. juli gikk det dessverre galt igjen da en av konkurrentene falt foran henne.

- Jeg måtte da hoppe over denne løperen og landet litt på skrå. Dette førte til en skade i leggen, skriver hun.

Friidrettsutøveren fryktet først at skaden var alvorlig, men etter en MR-undersøkelse konkluderte teamet med at det vil ta rundt seks uker før hun er klar igjen.

- VM i år går derfor ut, men med tanke på Rio neste år vil denne skaden være uten betydning, skriver Måkestad Bovim.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer