SKADET:  Ingvill Måkestad Bovim hadde akkurat kommet tilbake fra en akillesskade da hun gikk på en ny smell i sommer. Nå ryker resten av sesongen.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
SKADET: Ingvill Måkestad Bovim hadde akkurat kommet tilbake fra en akillesskade da hun gikk på en ny smell i sommer. Nå ryker resten av sesongen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixVis mer

Sesongen over for Måkestad Bovim

Ny skade.

Ingvill Måkestad Bovim hadde akkurat kommet tilbake fra en akillesskade da hun gikk på en ny smell i sommer. Nå ryker resten av sesongen.

Mellomdistanseløperen skriver på Instagram tirsdag at hun er ute i seks uker på grunn av en skade i leggen. Det betyr at friidretts-VM definitivt går uten Måkestad Bovim.

33-åringen har slitt med skader i hælen og akillesen i lang tid, men har deltatt i noen konkurranser i sommer. Under et løp i Liege 15. juli gikk det dessverre galt igjen da en av konkurrentene falt foran henne.

- Jeg måtte da hoppe over denne løperen og landet litt på skrå. Dette førte til en skade i leggen, skriver hun.

Friidrettsutøveren fryktet først at skaden var alvorlig, men etter en MR-undersøkelse konkluderte teamet med at det vil ta rundt seks uker før hun er klar igjen.

- VM i år går derfor ut, men med tanke på Rio neste år vil denne skaden være uten betydning, skriver Måkestad Bovim.

(NTB)