Sesongen over for Storelid

En lei virusinfeksjon har spolert sesongen for Kjell Storelid. Stord-løperen har bestemt seg for ikke å gå flere skøyteløp denne sesongen.

- Jeg har ikke vært frisk siden i desember, og etter en rekke undersøkelser er legene kommet fram til at jeg med 90 prosents sikkerhet har pådratt meg en virusinfeksjon som ikke vil slippe taket. Da er det like greit å ta livet med ro til det ordner seg av seg selv, sier Storelid.

Til tross for helseproblemene, har Storelid forsøkt å holde formen ved like. Han trente jevnt og trutt til utgangen av januar, og hadde et visst håp om å delta i de siste løpene i inneværende sesong.

- Jeg ville gjerne delta i VM enkeldistanser i Nagano i mars, men nå ser jeg ikke vitsen lenger. Hver gang kroppen har begynt å komme seg, har jeg fått tilbakeslag. Om jeg hadde blitt 100 prosent frisk neste uke, ville det uansett blitt knapt med tid til å komme i form til VM i Nagano. Nå roer jeg i stedet helt ned, og så får jeg heller satse på å være fullstendig frisk når jeg starter oppkjøringen til neste sesong, sier Storelid.

SLUTT: Kjell Storelid innser at sesongen er over for hans del.