Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sesongen over

Steven Gerrard hoppet i muren og lot Alan Thompsons frispark skli under seg til 0-1. Da han skulle gjøre det godt igjen misset han aleine med keeper.

Frisparket i første omgangs døende sekunder var nok til å ødelegge Liverpool i går kveld. Etter Alan Thompsons venstrebeinsskudd fra 20 meter - en dødball som helt plutselig fikk fritt leide mot mål - var Liverpool et tapende lag.

- Det eneste jeg tenkte på var å treffe mål. Da det gikk under Gerrard og fant veien til nettmaskene, ble jeg henrykt, sier Alan Thompson.

Celtic kom til Anfield med en klar beskjed øverst på manager Martin O'Neils taktikk-ark: Pakk inn Emile Heskey og Michael Owen - de må ikke få rom. Og sjøl om Heskey hadde et par muligheter før pause, og Owen var flink nok til å finne den plassen han trengte for å spille Steven Gerrard solo til Liverpools største sjanse, så ble jobben gjort.

Til O'Neils store henrykkelse.

Årsbeste for Celtic

I tillegg kom overgangspillet - Celtics gift framover denne kvelden på Anfield. Det var i den kjappe omstillingen fra spillet uten ball til den kreative biten med ball at skottene ga Liverpool trøbbel. Og sjøl hadde ikke Liverpool noe å svare med bortsett fra fortvilelse og hengende hoder.

På en håpløs kveld ble hjemmelaget et lett bytte for Celtic.

- Vår beste kamp denne sesongen, sier John Hartson. Sjøl dundret han inn 2- 0 fra 20 meter to minutter før slutt. Og da også det langskuddet blåste forbi Dudek, var det plutselig ikke mer igjen av Liverpools sesong.

Det skal bli tungt å kjempe for fjerdeplassen i Premier League - den som gir mesterligaspill - de to siste månedene.

- Jeg holdt med Liverpool som liten, sier John Hartson. - Det gjør jeg ikke nå. Og det var en stor opplevelse for meg å komme hit, score et mål og gå til semifinalen i UEFA-cupen. Nå kan vi gå hele veien.

Ingen ting å by på

Liverpool fikk mye engelsk TV-skjenn etter ydmykelsen av Celtic i går kveld. All kritikken er berettiget. For man hadde forventet at laget som hadde et trofé igjen å kjempe for - en pokal som kunne reddet store deler av sesongen - hadde mer å by på.

Enn å spille semifinalen rett i beina på Celtic.

FATAL FEIL: Steven Gerrard gjør den fatale feilen da han hopper i muren idet Alan Thompson fyrer av frisparket.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling