Sesongens første pallplass for Kristoffersen

Maktdemonstrasjon fra Marcel Hirscher.

BESTE NORDMANN: Henrik Kristoffersen ble beste nordmann i storslalåmrennet i Beaver Creek søndag. Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO
BESTE NORDMANN: Henrik Kristoffersen ble beste nordmann i storslalåmrennet i Beaver Creek søndag. Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Henrik Kristoffersen ble beste nordmann i storslalåmrennet i Beaver Creek søndag, og tok sin første pallplass for sesongen med sin tredjeplass.

- Det føles veldig bra. Jeg hadde absolutt ikke trodd det i denne bakken. Jeg har aldri fått det til ordentlig her, heller ikke i storslalåm i VM. Jeg har endret litt på utstyret for at det skal passe den amerikanske snøen litt bedre, og det ser ut til å fungere ganske bra, sier han til NTB.

Kristoffersen, som etter en solid første omgang kjørte femte sist i finaleomgangen, fulgte opp den gode kjøringen og noterte seg bestetid i mål med fire alpinister igjen på toppen.

Men ingen kunne gjøre noe med østerrikske Marcel Hirscher, som leverte en ren maktdemonstrasjon. På plassen bak fulgte franske Victor Muffat-Jeandet, og Kristoffersen på tredje.

- Det er helt rått det han driver med, konkluderte NRK-kommentatorene Andreas Toft og Marius Arnesen.Leif Kristian Haugen kjørte en solid første omgang, og hadde et godt utgangspunkt mot andre. Men det gikk hakket for treigt, og det ble et stykke bak for nordmannen. Til slutt ble det en tolvteplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer