Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sesongens to beste signeringer i Europa

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard er de to beste overgangene i Fotball-Europa i 2019-20-sesongen. Det mener leserne av Spanias største avis Marca.

POPULÆRE: Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland er sesongens beste kjøp ifølge spanske avisleserne. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
POPULÆRE: Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland er sesongens beste kjøp ifølge spanske avisleserne. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer

Haaland (solgt fra Salzburg til Borussia Dortmund ved juletider) vant avstemmingen i soleklar stil. Han fikk hele 62 prosent støtte.

Ødegaard ble hentet til Real Sociedad på lån fra Real Madrid i fjor sommer. Han dro inn 23 prosent av stemmene i Marca. Avisen skriver kun om sport, og 80 prosent dreier seg om fotball.

Ingen andre spillere fikk mer enn tre prosent støtte.

Det er ventet at Ødegaard fortsetter i Real Sociedad også neste sesong. Kampene både i Tyskland og Spania er stoppet på grunn av koronavirus-pandemien.

Trolig må det spilles fotball til langt ut på sommeren for å få ligaene ferdig.

Haaland er verdsatt til 978 millioner kroner hos nettstedet Transfermarkt. Samme sted er Ødegaard oppgitt med en salgspris på 611 millioner.

Hele Norges coronakart